SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F04

Fantastisk helg, ingen träning men öppet hus på SG
2019-11-24 22:38
Alla spelare och anhängare till AIK Basket F04,

En fantastiskt väl genomförd helg av alla. Härligt boende erbjöds vi hos Johan Persson. Tack för denna stora gästfrihet. Det var väldigt bra att ha ett ställe att vila sig på. Bra fixat av frukostfix av spelare, Ulrika och Izabell. Bra matlagat av Ulrika, Vaula och Anne. Bra städat av Ulrika, Anne och Åsa.Bra kört av ett helt gäng.

det var väldigt bra att vi kunde samlas kvällen innan och sova över i Åmot, när vi nu hade match på morgonen. Spelarna, Ulrika och Izabell bodde i två parhus som på den tid då Åmot var en bruksort rymde fyra familjer. Nu blev det plats för 13 spelare och två vuxna. Pontus, Mats och John fick bo i ett annat hus där ingen skulle störas av snarkandet. Det är roligt att se att spelarna tar så väl hand om varandra.

Matcherna har många av er sett och det enda som finns att säga är att samtliga spelare gjorde mycket bra insatser. Samtliga spelare jobbade för varandra i försvaret och samtlga spelare gjorde poäng. Vi kan också säga att vi hade ~30% på 3-poängsskotten, inget lag producerade mer än 37 poäng mot oss och vi hade en totalmålskillnad på +132 efter de tre segrarna.

I korthet en fantastisk helg i Ockelbo är över. Vi ser med spänning fram emot omgång 3 som äger rum 31/1-2/2-20. Tack till alla.

Imorgon 25/11 är det ingen träning . Däremot finns det möjlighet att gå till Solna Gymnasium och tala med dem om de program som de erbjuder. Aktiviteten finns i kalendern och är endast obligatorisk för den som vill.

Nyhetsarkiv
Sommarträning2020-06-20 16:58
Newbodynyhet2019-10-18 08:32
 
Våra partners