SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damlaget

Sommartider är härliga och viktiga tider
2021-06-27 17:32

Midsommarhelgen håller på att passera och mycket härlig sommar återstår fortfarande. Världens näst längsta basketförsäsong i basket håller på att starta sitt upplopp. Det är nu viktigt att vila och hålla igång.

 

Fystester

Många har nyss gjort fystester. Det kommer ni i någon form göra igen. Nästa gång är för många av er i slutet på augusti. Då kommer det ju kännas bra att lyckas utvecklas så att ni förbättra några eller många resultat. Att utvecklas fysiskt är viktigt för att öka sannolikheten att kunna bidra i laget och minska risken för skador.

 

Fysträning

Vi kommer i närtid att kalla er alla till fysträningar. Du skall svara på kallelsen så vi ser att du fått den. Dessa skall ni kunna göra där ni är. Tidpunkt och plats är inte viktigt. Ni kan vända på ordningen. Du kan anpassa om du har smärtor eller avstå om du är sjuk. Det viktiga är att var och en förstår är, det självklara, att det är endast du själv som kan välja att utveckla din fysik och hur mycket. Till dessa kallelser kommer uppmanas du att använda egen inspiration för fysträning.

 

Basketträning med start måndag den 28/6

Idag publicerades träningstider med start imorgon. Under tiden till och med juli månad kommer kommer en ganska stor grupp få kallelser till träningar. Några är med tillfälligt av olika skäl. Det vi vill med dessa träningar är att ni svarar om ni har möjlighet att träna så det är möjligt att göra ett träningsupplägg som passar antalet deltagare.

 

PS

Om du inte vill ha epost när vi lägger ut nyheter kan du kontakta John så kommer du få ett antal alternativa sätt att undvika det.


Nyhetsarkiv
Välkommen Vera2022-02-12 15:04
Öppet i Vasalund2021-12-22 18:34
 
Våra partners