SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damlaget

Kallelser till Sommarfys skickade!
2021-07-02 14:48
Passen är publicerade med kallelser i kalendern för merparten av er. Dagarna är förslag. Ni får alltså byta dag på passen, bara ni gör alla pass under en vecka. 
 
Löpningen vill vi ha screenshot på att ni har genomfört, detta vill jag ha skickat till mig antingen på sms eller via mejl. Det finns flertalet appar som registrerar löpaktivitet, bland annat runkeeper, Nike run club och Adidas running. Föredrar ni en annan app där distans och tid går att se kan ni använda den. 
 
Träningen utöver löpningen är anpassad för att ni ska kunna genomföra det vart som helst. Beroende på hur många av er som har tillgång till ett gym så kan detta komma att justeras med tillägg för gym. 
 
Skulle någon av er ha frågor på övningar eller om eventuella problem/skador skulle uppkomma så tveka inte att höra av er till mig. 
 
Ha en bra sommar! 
 
/Erica 
0707716580 
 
PS Om du inte kallats alls eller endast kallats till något enstaka pass och vill kallas till alla, kontakta John så blir du kallad.

Nyhetsarkiv
Välkommen Vera2022-02-12 15:04
Öppet i Vasalund2021-12-22 18:34
 
Våra partners