SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bortrest på påsklov betyder hemmaträning

Vänner,

 

Vi tar hand om varandra och hjälps åt att inte sprida smitta. Det betyder att de som reswr bort på påsklovet tränar hemma 7 dagar efter påsklovets slut.

 

Häng i.

Speciell gymnasiemöjlighet i USA
2021-03-31 22:57

Via Fredrik Almqvist i Mark Basket har vi fått följande möjlighet för den som skulle vilja läsa på gymnasium i USA. Hans kontakt har skrivit texten nedan.

intresserade kontaktar Pontus.  

Coach Olsens text:
"Study in the States!
Long Trail School, Dorset, Vermont seeks  talented and highly motivated student-athletes to join our basketball teams. You will train and compete in a new state-of-the-art gymnasium, and be coached by highly experienced mentors. LTS is located in the beautiful mountains of southern Vermont, just four hours from New York City.

 

The successful applicants may choose to attend for one year on an exchange, or multiple years, with the opportunity to earn an International Baccalaureate (IB) degree.

 

You will stay with an American family and fully immerse in the culture and community.  Our small school (235 students) guarantees individual attention and our graduates attend top American universities such as Princeton, Stanford, Columbia, UPenn and Brown among many others. Generous scholarships are available."

Nya besked - Teamsmöte 29/3 och nästa gemensamma träning 12/4
2021-03-28 21:37

I lagledningen har vi kostaterat att vi inte tycker att det är rimligt att belasta vården med tester och riskera att ytterligare tester senare blir svårare att genomföra. Vi tar konsekvensen av det och tidigare taget beslut och ställer in samtliga träningar, så nästa träning är 12/4.

 

Det innebär enskild träning till dess.

 

Istället har vi lagmöte på teams imorgon kl 19. Den tidigare använda länken kommer skickas ut igen.

Covid-19 i truppen - Uppvisa negativt test eller träna hemma till 12/4
2021-03-27 08:28

Det är med ett sting av besvikelse som vi som ledare får höra om att det ordnats middag hos en spelare i truppen där spelare ur truppen deltagit. Det är tråkigt att det finns de som inte förstått eller inte har respekt för sina lagkamrater i tillräcklig grad för att avstå att bjuda till middag och avstå att gå på middag i dessa tider. Att det dessutom nu finns i hemmet förmildrar inte omdömeslösheten i agerandet. Okänt om det fanns vid middagen.

 

Vi har nu Covid-19-sjukdom i truppen. Det innebär att endast de som kan visa upp negativt Covid-19-test får träna fram till den 12/4. Det gäller inte endast Damer, utan ochkså damer A, F-05 och F-06 som alla kommer tillämpa detta regelverk.

 

Följ nu det som vi sagt:

Avstå från umgänge,

håll avstånd och

Stanna hemma om du är sjuk.

 

Det betyder bland annat fixa inte fest, middag, kalas eller annat och gå inte på fest, middag, kalas eller annat .

 

Länk för att testa sig

Påsktid är vilotid
2021-03-19 14:21
Njut av lite vila under påsk

Vi närmar oss påsk och vi kommer att ha några träningar under påsklovet. Som meddelades på träningen är det efter detta ordinerat vila för spelarna efter det.

 

Kalendern kommer vara uppdaterad.

Trist besked - men lite väntat
2021-03-08 23:10

Som ni kan läsa i den länkade nyheten från Svenska Basketbollförbundet ställs USM in. 

 

https://www.basket.se/Nyheter/nyheterfransbbf/rmo

chusmavslutasforsasongen/ 

Vi kämpar på mot nya mål. 

 
Våra partners