SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P08

AIK Basket P08

Välkommen till AIK Basket P08. 
 
Säsongen 2021/22 tränar vi som nedan:
 
Tisdagar 18:00-19:30 (RWS Bagartorp, Bagartorpsringen 20)
Torsdagar 19:00-20:30 (Vasalundshallen, Östra) 
Fredagar 19:00-20:30 (Vasalundshallen, Västra)
 
Vi sänder våra matcher via vår Solidsport-kanal. Där kan ni välja att följa kanalen så ni inte missar matcher som läggs upp och titta på repriser av matcherna. 
 
Länk till kanalen: https://solidsport.com/aik-basket-p08
 
 
Under "Kalender" kan ni se alla kommande aktiviteter, som t.ex. träningar och matcher som fått datum. Var uppmärksam på att en del träningar inte genomförs när det t.ex. är lov. Ni kan  välja att prenumerera på kalendern så ni inte riskerar att missa något.Lions cup och sekretariat
2023-02-12 10:02

Hej allesammans,

 

LIONS CUP

Kommande helg är sista helgen för seriespelet och spel i nivå 2 och 3 därefter startar Lions cup där vi enbart har ett lag. Vi spelar i gruppspel där vi har tre lag i vår grupp, Hammarby, Duvbo och Blackeberg. När gruppspelet är slut blir det efterföljande cupspel. Spelschemat för gruppspelet är nu klart och vi spelar första matchen söndag 12 mars. 

 

SEKRETARIAT/FILM

Schemat rullar på där sekretariat och filmning matcherna skall bemannas. Det är tyvärr fortfarande så att några av er inte hjälper till eller svarar på kallelserna vilket är tråkigt då det innebär att någon annan, ofta med kort varsel, får hoppa in. Skärpning önskas!

 

Bifogar scheman.

 

 

Schema sekretariat vårterminen 2023
2023-01-08 15:20

Hej på er alla och god fortsättning. Nu tar vi nya tag på 2023 och vårsäsongen. Seriespelet kommer att pågå fram till 19 februari och därefter kommer vi spela i Lions cup med ett lag fram till säsongens slut. Där har vi inget schema men kommer innebära arbete i sekretariatet där också såklart.

 

SEKRETARIATET 

Vi rullar på med samma schema som tidigare (bifogar schemat). Vi kommer nu att köra på det  digitala protokollet som ni når via Profixio.com eller ladda ner appen till er mobil eller surfplatta. Skapa ett konto och välj att följa våra två lag (U15 Pojkar). När ni väl gjort dessa stegen kommer det digitala protokollet vara tillgängligt några dagar innan match dyker det då upp. Jag visar gärna vid tillfälle. Vid hemmamatcher i Vasalundshallen kommer det finnas en bärbar dator med uppkoppling som vi kan använda men vid hemmamatcher i Bagartorp eller annan plats använder vi det andra alternativet. 

 

Det är viktigt att vi hjälps åt att sitta detta innebär att OM man inte kan ta sin plats måste man byta med någon annan. Tyvärr är det fortfarande några som inte fyller sin plats eller hör av sig innan vilket innebär att andra får sitta oftare. Om mamma/pappa inte kan sitta kan aktuell spelare få sitta i deras ställe.

AIK Basket öppnar anmälan för "Drains & Drew Camp"
2022-10-20 14:32
AIK Basket öppnar anmälan för "Drains & Drew Camp"

Här kommer en påminnelse gällande AIK;s höslovscamp. Under höstlovet (vecka 44) är samtliga träningar inställda och Vasalundshallen hålls stängt efter campdagarna.

Det kommer att finnas möjlighet till träning på AIK:s camp. Det kommer att vara mycket nyttig och varierande träning utöver "det vanliga" och killarna som deltar kommer att få en intensiv vecka med mycket träning.

 

Lite info om campen från hemsidan:

 

Utveckla dina praktiska och teoretiska basketkunskaper samt var med på en massa andra roliga aktiviteter. Träningen denna vecka kommer att vara fys- och basketorienterad tillsammans med teoretisk utbildning kring mindset för egen utveckling och hur man kan arbeta mentalt för att nå utveckling (Innefattar bland annat träning, sömn & kost).

 

Deltagarna kommer att delas upp i flera grupper baserat på ålder och passande nivå. Upplägg ser ut på följande vis: 3 basketpass per dag inklusive 1-2 teoripass under veckan.
 

För vilka
Spelare födda 2007-2014


Datum
Höstlovet v.44  (31/10 - 3/11)
Tid: 9.30 - 15.00
 

Plats
Vasalundshallen


Ledare

Fred Drains - huvudtränare A-laget herrar
Andrew Ferguson - spelare i A-laget samt tidigare ungdomstränare i klubben
Mark Celedon - tränare B-laget herrar
Samt flertalet ledare från AIK Baskets äldre ungdomsled.

Måltider: Lunch, mellanmål

Lägerkostnad: 1 300 kr 
 

Vad ingår?

All info ovan gällande träning och aktiviteter, samt läger t-shirt + Vattenflaska

 

Anmälan

1300 kr. Inbetalning sker till AIK Basket bankgiro 5274-9405. Ange namn vid inbetalning.

Sista dag för anmälan 18/10 

Schema Sekretariatet 22/23
2022-09-11 09:04

Hej alla goa föräldrar!

 

Här kommer äntligen schemat för sekretariatet. Ledsen för att det dröjt men jag har fått vänta in en matchflytt som blev klar först i fredags men nu är schemat klart och sträcker sig ända fram till februari nästa år så ni kan planera in det i era kalendrar. Schemat ligger i sin helhet på vår hemsida under fliken "dokument". Där kommer även manualen för det digitala protokollet att ligga så ni kan hämta ner det.

 

Tidigare säsong har jag försökt att pussla så att ni har kunnat sitta då er kille också spelat match. Denna säsong blir det dock lite ändringar då det är svårt att förutse vilket lag er kille kommer att spela med då det eventuellt kommer vara lite mer dynamiskt mellan lagen än tidigare samt att det gula laget har fler hemmamatcher på rad än det svarta. Detta innebär att vi går i strikt bokstavsordning vilket innebär att nästa helg startar Albin, Arvid och Calvin i sekretatriatet. 

 

OM ni inte kan det datumet ni har blivit tilldelad får ni själva obesörja bytet med annan familj eller er kille kan ta er plats i sekretaratet (då som tidtagare till en början). Meddela någon av ledarna bytet så vi har koll. En påminnelse kommer att skickas ut veckan innan i SMS-gruppen. Kom ihåg att vi gör detta tillsammans och hjälps åt. Se det som ett superbra tillfällle att se era killar spela på frontside!

Landskamp Sverige vs Tyskland 25 augusti
2022-07-16 22:06

Tyskland blir Sveriges nästa motståndare i VM-kvalet som spelas den 25 augusti på Hovet. Tyskarna, som är nummer 11 på världsrankingen, räknar med att mönstra hela 6 NBA-spelare! Ännu en gång testas alltså det svenska laget och publiken av en på papperet överlägsen motståndare.

 

Hej mitt i sommaren,

 

Som ni vet så möter Sveriges herrlandslag Tyskland i VM-kval på Hovet torsdagen 25 aug kl 18.30.Det vore en kul start på säsongen att gå dit tillsammans och se matchen! Vi kan köpa föreningsbiljetter för 190 kr/st.

 

Det kommer en kallelse. Svara på den oavsett om ni vill följa med eller ej, tack. Och i kommentarsfältet skriver ni hur många biljetter ni eventuellt vill köpa.

Swisha sedan x antal biljetter x 190 kr till 070 995 07 19. Numret går till mig, Sakarias mamma Sofia Kavakliotis. Senast 25 juli behöver jag ha in anmälningarna och pengarna så köper jag biljetterna.

 

Hälsningar

Sofia

 

 
Våra partners