Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AIK BASKET

Välkommen till

NYTT LÅNGT AVTAL MED ADIDAS FÖR AIK BASKET
2020-09-21 21:49
AIK Basket är väldigt nöjda och stolta över att berätta om det nya avtalet som skrivits med Adidas till 2025.

Jonas Spång, Team Sales på Adidas kommenterar det nya avtalet såhär. Vi på Adidas är otroligt stolta över att förlänga vårt avtal med AIK Basket. Vi har haft ett bra samarbete under flera års tid och ser fram emot att lyfta det ytterligare. 

Robert Jönsson, ansvarig för partnerskap och samarbeten i AIK Basket kommenterar avtalet såhär: Adidas är en otroligt viktig partner i vår långsiktiga strävan att nå Svenska Basketligan på både dam- och herrsidan. Att Adidas väljer att skriva ett så pass långt avtal visar att de tror på AIK Basket och delar vår vision vilket vi är otroligt tacksamma för. Länkar för att se träningsmatchen mot Fryhuset
2020-09-20 18:58
Idag spelar vårt stolta damlag träningsmatch mot Fryshuset i Vasalund. Eftersom det är begränsat hur många som kan komma till hallen och se matchen uppmuntrar vi er att titta via webben där matchen direktsänds.

Vi skickar här ut fyra länkar Vi kommer att börja sända på länk 1. Eftersom det ibland blivit problem med sändningarna har vi tre extra länkar. Om det skulle bli problem byter vi till nästa länk och fortsätter sända.

Länk 1 som är den vi startar med:
https://youtu.be/eKvmU2CF52w

Länk 2 som börjar användas senast när andra halvlek startar:
https://youtu.be/oFj8HPH754w 

Länk 3 som används om tidigare länkar har problem:
https://youtu.be/zND-wARxMjU 

Länk 4 som används om tidigare länkar har problem:
https://youtu.be/dV-DWi5EZEw 
Valberedningens förslag på AIK basket nya styrelsemedlemmar
2020-09-20 11:20

Omval:

Ordförande: Anna Olsson

Ledamot: Annika Malmborg

Ledamot: Jacob Ljungqvist

 

Nyval:

Ledamot: Staffan Lönner 

Ledamot: George Kostallas

Ledamot: Yashar Najafzadeh

Ledamot: Selamawit Behre

Suppleant: Jimmie Myrthil 

Suppleant: Francesca Landin


(Ledamot: Lena Lo Martire och Robert Jönsson valda på 2 år, 2019)

 

Närmare presentation av kandidaterna kommer inom kort.


Med vänliga hälsingar

Johan Thambert, Christooher Broms och Helena Toomson

Handlingar AIK Basket årsmöte
2020-09-18 22:39
Den 25 september kl. 18 har AIK Basket årsmöte i Vasalundshallen. 
Under fliken dokument och i mappen Årsmöte 2020 hittar du mötets agenda samt årsredovisningen. Valberedningens förslag laddas upp inom kort. 

AIK Basket styrelse 
Egen produkt klar för Herrlaget!
2020-09-18 08:39
Bild: William Hulting
William Hulting flyttas upp till herrlaget från HU19. Med William så ökar vi konkurrensen på position 2 och får en väldigt flexibel spelare som både kan bidra med ett bra skott, välvårdat passningsspel och ett aggressivt försvarsspel.

Beskriv dina styrkor som basketspelare?

Mina styrkor som basketspelare är mitt skytte samt mitt försvar. Jag kommer alltid göra mitt bästa på plan för att hjälpa laget vinna.

Hur ser dina förväntningar ut för kommande säsong i AIK?

Mina förväntningar inför säsongen är att jag ska lära mig och utvecklas som basketspelare med hjälp av den erfarenhet vi har i laget. På både matcher och träningar kommer jag alltid att ge 100% och bidra med energi.

Vad är största skillnaden mellan junior och senior basket enligt dig?

Den största skillnaden mellan junior och senior basket är fysiken. Motståndarna är både starkare och snabbare, tillsammans med erfarenheten de har ger det mig nya utmaningar.

Har du något tips till andra unga talanger i klubben?

Mitt största tips till unga talanger i klubben är att alltid jobba hårt. För att utvecklas som basketspelare måste man alltid 100% på både träningar och matcher.

Detta är nu tredje året som jag coachar William och jag kan säga att här har vi en ung talangfull spelare som har ett grymt skott. Han vill alltid lära sig nya saker och arbetar stenhårt med att ständigt utvecklas på bästa vis. Alla coacher vill ha spelare har Williams attityd till träning och inlärning, säger coach Vaslis Skarlatos

Nyheter från våra lag
 
Våra partners