SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P08

AIK Basket P08

Välkommen till AIK Basket P08. 
 
Säsongen 2021/22 tränar vi som nedan:
 
Tisdagar 18:00-19:30 (RWS Bagartorp, Bagartorpsringen 20)
Torsdagar 19:00-20:30 (Vasalundshallen, Östra) 
Fredagar 19:00-20:30 (Vasalundshallen, Västra)
 
Vi sänder våra matcher via vår Solidsport-kanal. Där kan ni välja att följa kanalen så ni inte missar matcher som läggs upp och titta på repriser av matcherna. 
 
Länk till kanalen: https://solidsport.com/aik-basket-p08
 
 
Under "Kalender" kan ni se alla kommande aktiviteter, som t.ex. träningar och matcher som fått datum. Var uppmärksam på att en del träningar inte genomförs när det t.ex. är lov. Ni kan  välja att prenumerera på kalendern så ni inte riskerar att missa något.Landskamp Sverige vs Tyskland 25 augusti
2022-07-16 22:06

Tyskland blir Sveriges nästa motståndare i VM-kvalet som spelas den 25 augusti på Hovet. Tyskarna, som är nummer 11 på världsrankingen, räknar med att mönstra hela 6 NBA-spelare! Ännu en gång testas alltså det svenska laget och publiken av en på papperet överlägsen motståndare.

 

Hej mitt i sommaren,

 

Som ni vet så möter Sveriges herrlandslag Tyskland i VM-kval på Hovet torsdagen 25 aug kl 18.30.Det vore en kul start på säsongen att gå dit tillsammans och se matchen! Vi kan köpa föreningsbiljetter för 190 kr/st.

 

Det kommer en kallelse. Svara på den oavsett om ni vill följa med eller ej, tack. Och i kommentarsfältet skriver ni hur många biljetter ni eventuellt vill köpa.

Swisha sedan x antal biljetter x 190 kr till 070 995 07 19. Numret går till mig, Sakarias mamma Sofia Kavakliotis. Senast 25 juli behöver jag ha in anmälningarna och pengarna så köper jag biljetterna.

 

Hälsningar

Sofia

 

Åttondelsfinal och Lions cup helgen 2-3/4
2022-03-26 17:03

Kommande helg drar det ihop sig till åttondelsfinal för AIK Svart och sista matchen i gruppspelet för AIK Gul. Vad är det då som gäller med tider, platser sekretariat mm? Här kommer lite info:

Lördag 2 april klockan 16:45, Stora mossen 2 (åttondelsfinal)
AIK Svart - motståndare ej klar

Sekretariat
Younes
Calvin
Edvard

Söndag 3 april klockan 09:00, Tallbackaskolan
AIK Gul - Fryshuset

Sekretariat
Albin S
Ali
Anthony


Ni får gärna komma och stötta lagen på plats och heja högljutt från läktaren för att föra fram våra lag! FORZA AIK!

Schema sekretariatet
2022-01-14 13:48

Hej på er alla

Jag har uppdaterat schemat för bemanningen av Sekretariatet med matcherna fram till 13/2 så långt som vi fått schemat. Schemat finns även på hemsidan under fliken dokument. 

Jag har försökt lägga er på matcher då era söner förväntas spela. Detta kan dock ändras då det är tränarna som tar ut dom definitiva laguppställningarna inför matcherna. Det är inte ok att inte dyka upp på sin tid. Bemanningen måste vara 3 personer. 

 

Titta på schemat och om er tid inte passar se till att byta internt med någon annan i laget. Jag har gått i bokstavsordning men också försökt att förlägga erat pass med förmodade matcher då erat barn också spelar. Tack för er hjälp vi gör detta tillsammans!

Sverige vs Finland 25 november
2021-09-30 17:56

Torsdagen den 25 november kl 20:00 spelar Sverige en VM-kvalmatch mot Finland i Avicii Arena! Vi har beslutat att göra en föreningsaktivitet kring detta och gå så många som möjligt för att heja. Sist Sverige spelade i Avicii Arena var det 11390 åskådare och ett fantastiskt tryck. Finland har massor med fans och deras klack Susijengi är kända över hela Basketeuropa - så vi vill gärna hjälpa till och bjuda på lite motstånd!

Svenska Basketbollförbundet öppnar arenan redan kl 18:00 och det kommer att finnas aktivitetszoner med basketkorgar, spänstmätning, photo booths och mycket mer. På själva matchen blir det dance cams, kiss cams och massa underhållning.

Det finns föreningsbiljetter för 170 kr+serviceavgift och de gäller för både barn och vuxna. Vi tänkte därför att vi kunde gå hela laget med så många från våra familjer som möjligt. Om flera tycker det är en bra idé kan vi kanske äta något tillsammans innan matchen. Vi skickar ut en kallelse där ni kan anmäla om ni vill hänga med och hur många biljetter som önskas. 

 

 

 

 

 

https://www.basket.se/SvenskBasket/NYHETER/Nyheter-SvenskBasket/Sverige-FinlandiAviciiArena

Städning i Solna
2021-08-15 13:40

Laget fått möjlighet att tjäna pengar till lagkassan genom att städa i Solna. Vi kommer därför att göra detta som en gemensam aktivitet tillsammans och för detta tjänar laget 5000 kronor som går till den gemensamma lagkassan. 

 

Den 11 september mellan 9-12 går detta av stapeln. Närmare plats meddelas senare. Kallellser skickas ut till samtliga.

 
Våra partners