SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F04

Tack för en härlig helg
2019-10-13 22:01
En härlig helg som slutade lite jobbigt är en sammanfattning som väl beskriver den som slutar om någon timme. Tack till alla för era fina bidrag till denna helg. Imorgon är träningen insttälld. På onsdag är det träning vanlig tid. Alla skall från och med nu ha med sig en gul tennisboll i väskan bär ni kommer till träning.
Taggade spelare möttes i Åkersberga på lördag förmiddag i god tid före match. Några i lite mer god tid än andra, men så är det med dessa nya ställen vi då och då åker till. Kartläsning kan vara en viktig del av basketen. En annan viktig del när man kommer till denna typ av samling är arrangemanget. Det syntes tydlig från början att det var av högsta klass. Tack Åkersberga för ett fint arrangemang. Vi måste också betona att domarinsatserna var högklassiga. Tack till Åkersberga Basket och domarna för utomordentliga insatser.

Tre tuffa matcher på två dagar. Insikt i vikten av att vila mellan matcherna. En härlig lunch på Åkersberga golfklubb och chansen att hämta kraft i deras konferensmiljö. Tre matcher och två segrar Vi orkade inte riktigt stå upp mentalt i den sista matchen mot Åkersberga. Vi tar dock med oss glada minnen av insatserna under denna helg. Segrar mot Högsbo och Byn. Fjorton spelare fick matchtid. Tack till alla spelare för kampen, till coacherna för instruktionerna och ledningen och till alla anhängare för stödet (och skjutsen).

Vi kommer nu att spela omgång två. Som vi med sannolikhet kommer att be att få arrangera, så vi minskar resandet. Omgången går sent i november eller tidigt i december.

Nyhetsarkiv
Sommarträning2020-06-20 16:58
Newbodynyhet2019-10-18 08:32
 
Våra partners