SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

AIK Basket P12
Välkommen till AIK Basket pojkar födda 2012

Vi vill att spelarna ska våga, ha kul och göra sitt bästa.

Vi tränar på tisdagar i Noblaskolan (hette tidigare Alfaskolan) kl. 18.00-19.00 och torsdagar i Vasalundshallen Östra kl. 17.30-19.00.

Är ditt barn intresserad av att börja spela med oss? Maila info@aikbasket.se för att komma i kontakt med AIK Basket eller gör en intresseanmälan och fyll i de uppgifter som efterfrågas.

Huvudtränare Christopher "Foffe" Broms
Assisterande tränare Stefan Andersson
Träningsmatcher mot Lidingö och Fryshuset
2023-10-01 00:06

AIK P12 blev inbjudna till Lidingö för att spela träningsmatcher mot Lidingö Basket och Fryshuset Basket sista veckan i september innan Easy Basket matcherna drar igång. Det blev två bra genomkörare för våra killar.

 

Efter träningsmatcher mot Viby, Lidingö, Fryshuset och AIK P13 kan vi konstatera att vi står inför en väldigt spännande säsong 2023/2024. 

 

Stort tack till Lidingö för inbjudan och ett fint genomfört arrangemang. 

Skandiamäklarna Cup
2022-03-19 15:26
Favorit i repris!

Det var mycket att ta in nu när det åter var dags för spel i Spånga - stå i kioskkön, umgås med kompisar och inte minst jaga boll. Dagens motstånd var Blackeberg, Duvbo och Skuru. Vi börjar så sakta lära känna våra motståndare och när vi spelar som ett lag är vi svåra att överlista. En av våra styrkor är att vi har en bred trupp med kompletterande förmågor vilket ger oss många ess i rockärmen. Ser redan fram emot nästa matchdag. Bra jobbat killar!

Skandiamäklarna Cup
2021-11-13 13:58
Basketglädje i Spånga!

Vi är inte ensamma om att tycka om basket. Många lag var samlade för spel vilket skapade god stämning. Fyra matcher blev det för våra två laguppställningar och motståndet var VGB Gullinge, Norra Ängby (Blackeberg), Spånga och Ekerö (Blackeberg). Det bjöds på bra motstånd och tempot blir bara högre och högre för varje matchdag. Vi kan glädjande konstatera att vi numera står oss riktigt bra även mot mer rutinerade lag. Bra jobbat killar!   

Matchdag 2 Säsong 3
2021-10-23 11:19
Lagbygget börjar ta form!

Stort tack till Duvbo som återigen agerar värd och som alltid bjuder upp till kamp. Grannsämjan kan inte vara bättre, något som även syntes på planen med kamratligt spel trots tuffa tag och tydlig vinnarinstinkt hos många. Idag hade vi betydligt fler spelare på plats än motståndarna och kunde trötta ut dem med nya pigga laguppställningar. Det var trots det en jämn och underhållande matchdag med många lärdomar att ta med sig till nästa gång. Bra jobbat killar!

Matchdag 1 Säsong 3
2021-09-25 11:31
Teamwork!

Tack för en sevärd tillställning i säsongspremiären mot starka ärkerivalen Duvbo. Fullt fokus från start med stundtals riktigt bra försvar och många snygga poäng. Häftigt att se utvecklingen sedan sist. Bra jobbat killar!

 
Våra partners