SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damlaget

Lite info och en uppmaning att anmäla tillgänglighet inför träning
2021-08-01 22:30

Vi har nu publicerat ett antal träningar under första halvan av augusti (och information om en daglägerhelg). Vissa spelare, som kommer att vara ordinarie del av truppen, har kommit överens med Peter om att inte delta den närmaste tiden. Om du inte tillhör denna grupp så förväntas du inför träningar anmäla tillgänglighet och delta i träningen. Om du inte kan vid någon enstaka träning, förklara orsak med en kommentar i Sportadmin. Om du blir sjuk skall du givetvis inte komma. Om det sker sent skicka ett sms på den sms-grupp som du fått AIK Basket-sms ifrån. Om du inte vet hur man anmäler tillgänglighet fråga runt i laget, det finns de som vet. Du kan också fråga John, som kommer titta förbi i början eller slutet av de flesta träningarna.

 

Under veckan som kommer förväntas vi kunna publicera mer permanenta träningstider. Dessa kommer läggas in i Sportadmin-kalendern. Du kan prenumerera på kalendern och därmed ha information om aktiviteter tillgängliga i din ordinarie telefon- eller datorkalender. Om du inte vet hur, fråga runt i laget eller fråga John. Under hela säsongen förväntas du meddela tillgänglighet i Sportadmin.

 

Träningsgruppen är, jämfört med träningarna i juli, reducerad. Spelare kommer att tillkomma och vissa spelare kommer att lämna, exempelvis har spelare som kommer spela på andra ställen deltagit och kommer kunna delta även framåt. Vissa spelare kommer träna i AIK med andra träningsgrupper. Vissa spelare från andra träningsgrupper kommer vid vissa tillfällen delta på damlagets träningar. De spelare som inte alltid förväntas delta kommer att få kallelser genom Sportadmin när de väntas delta. Dialog om detta kommer att föras mellan damlagets tränare ordinarie tränare.

 

Som ni förstår kommer mycket av kommunikation ske via Sportadmin. Du förväntas skyndsamt svara på kallelser när sådana skickas. De ses som bekräftelse till ledarna på att du sett kallelsen. Du förväntas tillgodogöra dig information som kommer ut via Sportadmin. På förekommen anledning ber jag er notera att damlaget är ett seniorlag. Trots att vissa spelare inte är myndiga förväntas spelare i normala fall själva kommunicera med tränare.


Nyhetsarkiv
Välkommen Vera2022-02-12 15:04
Öppet i Vasalund2021-12-22 18:34
 
Våra partners