SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

AIK-Stilen
AIK-Stilen – vår värdegrund i vardagen

AIK-Stilen är en del av vår historia. Ordet stil är positivt laddat och betyder ”ett riktigt sätt att vara” eller ”ett riktigt uppförande”. AIK-Stilen är således en beskrivning av hur vi AIK:are förväntas uppföra oss. Under vår mer än hundraåriga historia har vi, genom AIK-Stilen, vunnit respekt hos motståndare, publik, domare och andra som våra lag mött. Men AIK-Stilen är en färskvara som hela tiden måste planteras inom klubben för att överleva. Gör vi inte det är risken stor att vi tappar vår historia och en av de grundstenar vi vilar på. AIK vill med AIK-Stilen tydligt markera sin ståndpunkt i kampen mot bland annat våld, mobbning, rasism, droger och dopning.

AIK Stilens fem ledstjärnor
  • En riktig AIK:are visar alltid kamratskap gentemot idrottskompisar, oavsett ålder, nationalitet, etnicitet, religion, kultur, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller fysisk och psykisk förmåga.
  • En riktig AIK:are tar därför aktivt avstånd mot våld, mobbning, rasism, droger, alkohol och dopning.
  • En riktig AIK:are ger alltid 100% på träningar och matcher. Han/hon stöttar och hejar på sina kompisar både i det egna laget och i andra AIK-lag.
  • En riktig AIK:are uppträder på ett juste sätt gentemot motståndarnas spelare, ledare, föräldrar och åskådare.
  • En riktig AIK:are följer alltid reglerna och respekterar domare och andra funktionärer
Bli medlem i AIK
Om ni vill bli medlem i AIK finns information här.>
 
Våra partners