SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2015-klubben

Vad får du som medlem i 2015-klubben?

  • Ditt eller ert företagsnamn visas på vår hemsida där det framgår att just ni stödjer AIK Basket.
  • Ni får 4 entrébiljetter till valfri herr/dammatch. 
  • Möjlighet att delta på event som arrangeras av AIK basket under säsongsåret där ni får träffa coacher, spelare och andra intressanta personligheter inom företagsvärlden.
  • Mingelkväll med alla medlemmar i 2015-klubben innan säsongen börjar.
  • Olika medlemserbjudanden och förmåner, tex rabatter mm 

Genom medlemskapet ingår du också i ett större nätverk med det gemensamma intresset att stödja så att fler ungdomar kan hålla på med sin idrott.


För att bli medlem och samtidigt stödja AIK Basket fyller du i bifogad blankett, betalar in 2015 kr på bankgiro 5274–9405 eller till Swishnr 123 511 00 69 och mejlar företag, namn och mailadress till partner@aikbasket.se. Vi skickar då en faktura samt matchbiljetter till er samt lägger in ert företag på 
hemsidan. 

 

Grow Hotel Optimal Naprapati Sweden AB Föreningsstöd Norden
Välkommen till ett modernt hotell med stort fokus på design och hållbarhet! På Best Western Plus Grow Hotel bor du strax utanför centrala Stockholm i trevliga Solna Strand. Här myllrar det av restauranger och caféer och du behöver verkligen inte gå långt för att hitta en av de bästa – den ligger nämligen på själva hotellet.

Mitt mål är att hjälpa dig att snabbt och effektivt bli av med smärtan och få tillbaka rörligheten. Oavsett var du har symptom - fötter, knän, höft, rygg, nacke eller flera av dessa samtidigt - så tar vi tillsammans fram den optimala behandlingen. Du får också med dig verktyg som hjälper dig att förebygga att besvären uppstår igen. Välkommen till min klinik på Odengatan 12!

Föreningsstöd startades då vi såg att aktivitetsnivån inom barn och ungdomsidrotten minskat sedan början av 2000-talet. Under de senaste 10 åren har aktivitetsnivån gått ner i alla åldersgrupper. Denna trend ville vi vara med och vända på. Vårat primära mål är att så många lag som möjligt med våran hjälp ska kunna sänka sina medlemsavgifter. Detta kan i sin tur medföra att fler barn får en möjlighet att prova på en aktivitet.

Grow Hotels hemsida Optimal Naprapati Sweden ABs hemsida Föreningsstöd Nordens hemsida
     
Caliante Tapas Bar OKE Healthcare  

Caliente Tapas Bar grundades med stolthet och passion år 1996 och är en av Stockholms pionjärer inom tapaskulturen. Sedan dess har vi vuxit och spridit vår kärlek för autentisk spansk mat och kultur till fem restauranger. Vår resa har varit lång och fylld av förändringar, men vår grundläggande vision förblir oförändrad. Vi strävar efter att skapa en kedja av trivsamma restauranger där varje gäst känner sig välkommen och får njuta av den genuina smaken av spanska tapasrätter.

   
Caliante Tapas Bars hemsida    
 
Våra partners